22-03-2009-Ahad ku-

Nak main layang2 laki aku tak berapa ada mood..maklum la...demam tak ok lagikan...saje je la kami jalan2 kat area umah kami tu...ada la satu tanah lapang kat situ....ada pulak org2 tengah main kapal terbang yang guna control tu...tinggi kapal terbang dia naik tau...best pulak kami tengok...ramai yang main tu aku ingat boss2 je la...maklumla...mahal nak mampos harga kapal terbang tu....kalau mcm aku nie idak la mampu nak membelinya..tengok je la yang mampu....

org yang kat dlm gambar nie abaikan la yek..aku pun tak kenal..sebenarnya aku nak ambil gambar kapal terbang dia kebetulan dia lak pandang.....
Tinggi oooooo kapal terbang dia naik...
tumpang la kami anak beranak tengok..tapi bukan la kami je yang tengok..ada ramai lagi tau...nie memang pot diaorg la main kat sini....

6 ulasan:

LotsOfLove-Pearls berkata...

kapal tu memang mahal giler..
hari tu temankan kwn aku beli spare part utk kapal tue pun dah RM100++..
huhu..

org kata, kalau dah hobi, duit bukan soalnya..
huhu..
kalau aku berduit aku pasti dah round the world..
huhu..

shi3la berkata...

syokk kalau jamu mater...lagi syok dapat men dgn freeee nyerr..huhuu

D.O.U.B.L.E...S berkata...

lotsoflove-pearls...
memang harga dia mahal nak mamposssssssss...

shi3la...
jamu mater je le...aku nie....ko kasi la hadiah kat aku ...

Tinie berkata...

kalau aku ada duit pun aku xnak beli kpl trbang tu..
hehehe

lieya_latif berkata...

pergh...tu mainan org kaya2 tuh...mahal tau kapal terbang tu.....suke gak tgk care dieorg handle kapal terbang tu...kadang2 aksi akrobatik dieorg leh buat

D.O.U.B.L.E...S berkata...

tinie...

aku kalau berduit aku beli...sebab best ooooo main dia...


lieya latif..

tu la kan mainan org kaya2 kalau mcm aku nie negok je la...memang best mcm2 aksi diorg buat tau...best..oooo