27-03-2009-Masa lapang laki ku...

Nak kata riak tu idak la...tapi aku memang riak la dgn kebolehan laki aku....lantak la....kalau korang nak kata apa pun.....laki aku,blog aku,suka hati aku la...kalau korang nak kata ada lagi org yang lebih bagus dari laki aku...pasal korang la....it dgn laki aku tak dapat dipisahkan...sanggup gaduh ngan aku kalau sebab pc wei.....biarla..hobi dia kat umah je..aku nampak,kalau buatnya hobi dia kat luar tu,hobi pompuan cam mana..susah gak tu kan....(laki aku ada buat part time kat umah baiki pc) korang layan je la ye...gambo2 dibawah...

cpu laki aku...
tengok kat dlm dia..mcm2 warna...dah di ubah suai...

destop tak tahan semua merah tau....maklumla penyokong MANU (adam jaga marah na...)

apa lagi yang tak puas hati tu ayang ooii.(tengok la..monitor & keybord dia tahun bila punya...tapi nampak cam tu..kelajuan dia...

6 ulasan:

saveme_zero berkata...

uihh...hebat tol pc laki ko. kenan lak aku..ekekekek

D.O.U.B.L.E...S berkata...

ko nak buat mcm gitu? boleh...

Tinie berkata...

la laki ko buat parttime kat dalam rumah..ko blh gak nampak dia..aku??laki aku buat parttime ke mana2 ntah..malam baru nampak batang idung tau ;(

D.O.U.B.L.E...S berkata...

tinie..
ya la...betull..betull..

ai berkata...

oiiiiiiiii!!!! bukan main pc dia! dah macam aquaria lak aku tengok! aku nk gak camtuuuuuuuuuuu...nakkkkkkkkkkkkkkkkkk

~sangat berkaliber la laki kau tu Temah. haihhhhhh..adik sapa la tu kan? ;P

D.O.U.B.L.E...S berkata...

kak..
ko suruh la dia buat mesti dia suka...laju kak..