5-03-2009-Tak da mood....

Aku tak da mood nie..Laki aku tak dapat ikut aku balik kpg ..dia kena keje....aku kena balik dgn adik2 aku je,tapi walau macam mana pun aku nak balik gak sebab dah lama sgt aku tak jumpa mak,abah, adik beradik aku..lebih2 lagi anak dara aku tu...aku rindu sgt dengan diaorg..last aku balik masa raya haji hari tu je...sebenarnya..kl- Perak bukan la jauh mana pun..tapi masa yang tak mengizinkan...(alasan la nie) ok lah bye..jumpa lagi...

1 ulasan:

ai berkata...

Siannye..kene tinggalkan laki. Takpe, asalkan kau dpt jumpa family kau udah! ;P