1-03-2009-Kenduri kawin....

Hari nie kami kesentul makan preeeeee kenduri kawen anak lelaki cousin laki aku kawen.mkn preee wei sapa tak nak....tapi aku nie tak la kenal pengantinnya...laki aku kenal la....cuma aku kenal dgn mak & ayah pengantinnya je....Ayong & Abg Long.Apa pun aku nak ucapkan terima kasih bebanyak pada Ayong & Abg Long kerana sudi jemput kami sekeluarga.layan je la gambar yang sempat aku snap didalam kesibukan org yang begitu ramai...hehehehe ayat..


AJ + HALIM ( Aj akak nak gak baju t-shirt tu wei)


Selamat pengantin baru

Datin ROBIAH (mak mentua aku) menepung tawar pengantin

Aiman terpegon dengar bunyi compang



Lepas je kami tengok pengantin...aiman pun dah tak berapa selesa ..panaskan...so balik la...Mak mentua ,pak mentua aku , abg Long & family singgah jap kat umah kami....tima kasih mak, abah,abg long ,kak zila & anak2 sudi dtg ke rumah kami.lain kali dtg lagi yek.


Datuk Aliuddin (pak mentua aku) bersama cucu-cucunya..

Abg Long & family

Apa pasal laki aku cam tu mukanya..



Mak dok kira apa tu mak..

kete pun nak rehat jap...panas ooooo

bye..bye semua jumpa lagi....

1 ulasan:

ai berkata...

nape mak x dtg umah aku nieeeee???? huhuhu TAK ACI!!! ;P