10-03-2009-Pokok oh pokok....

Pokok nie pernah mak mentua aku kasi kat aku tapi sayangnya dah mati..masa kat umah mak mentua aku kat Melaka segar je.dah lama mak mentua aku jaga ...suka aku tengok,bila je aku bawa balik kat umah aku, 2 hari je dapat pertahan lepas tu mati...nie aku ganti yang baru..pokok nie aku ambil masa balik dari office ..pokok nie dia menyalar kat tepi jalan...aku pun patahkan bawa balik aku suka dah dekat 3 minggu dah masih segar lagi siap tumbuh akar baru lagi.aku nak tengok berapa lama pokok nie boleh pertahan dgn aku...heheheheh.




1 ulasan:

ai berkata...

mak aiiii...segar bugar!!! cantek..

~kau diTAG. Wajib buat sbb ni first time aku tag org! wakakakakaka