keletihan...........

Dah lama sgt aku impikan untuk buka pusat kecantikkan mcm mana kawan2 aku yang dah berjaya membuka salon & spa sendiri....tapi bagi aku untuk buka salon atau spa...mungkin terlalu besar dgn modal yang perlu banyak...so aku kecikkan sedikit impian aku..untuk membuka salon atau spa...sekarang aku cuma nak buat part time facial muka dirumah je...buat kat rumah pun memerlukan brg2 nya jugak..tadi dari pagi aku keluar umah bersama laki & anak2 aku..untuk teman kan aku cari barang & produk untuk aku guna buat facial kat umah...Alhamdulillah...terima kasih kerana aku dikurniakan kawan yang baik cam k.aisyah nie...kebetulan dia ada brg2 seperti katil,stimmer,kerusi troly yang terlebih disalon nya..aku minta la dia jualkan untuk aku...dia setuju nak jualkan brg2 tu pada aku... ,alhamdulillah..rezekikan..kalau nak beli brg2 baru mahalkan....tapi ni brg dah dipaki boleh la aku dapat murah dari k.aisyah nie...syukur sgt...so dgn penuh semangat ptg nie gak aku ambil brg2 tu dari salon dia...yang kelakar tu...korang tahu aku cuma guna kereta aku sendiri je angkut katil1,stmmer 1,troly & 2 kerusi...korang bayangkan la ..aku hanya guna kenari je...percaya atau tidak nanti korang tengok yer..kenari dapat muatkan semua brg tu...tak yah aku nak suruh abg kaman dtg ambil...kalau tak abg kaman la yang selalu jadi mangsa kami adik beradik..heheheheh

Dari pagi sampai la ke petang..balik umah kejap mkn,hantar anak2 aku g umah k.liza jap..terus g ambil brg..kena buat cepat..malam nanti aku tak nak buat apa2 sebab aku nak tengok AF..HEHEHEHEH..boleh tak aku!!!.....aku nie peminat setia AF tau..layan je la ye...
masa pagi kuar dari rumah...
masa g semua nya masih bersemangat..lebih2 lagi anak jantan aku tu...

nie gambar dlm perjalanan nak balik umah dah kul 2. lebih......laki aku dah letih (muka sudah bengang heheheheh sorry ye yang nanti i buatkan facial kat u free tau..) ..anak jantan aku dah boring..

dah tido anak tina aku kat belakang ..keletihan...(mcm la dia yang g cari brg...)

k.aisyah yang baik hati..

tersenyum aku...ooooo dapat beli brg murah...(tima kasih k.aiyah Allah je la yang dapat membalas jasa baik ko kak.)

laki aku yang bersemangat

Nie la laki yang sanggup bersusah payah bersama aku...(laki aku la...sapa lagi..)
walaupun susah masih tersenyum...

aku duduk belakang tolong pegang brg takut bergolek..hehehehhehe sangat mencabar...tapi aku tetap mentinnnnnnn.

nie la keadaan dlm kete aku..(tima kasih kenari ko banyak berjasa pada aku...dari dulu hingga kini )memang tak boleh nak lupa...pengelaman ini...
aku baringkan semua kerusi belakang tu...baru la boleh masuk semua..korang nak tahu aku kat belakang tu duduk bersila tau....


Akhirnya sampai gak la kami dgn selamat...
akhirnya...nie belum lagi aku kemas ..tunggu yer..nanti bila dah cantik ...aku update lagi dgn korang yek.....nanti bila semua dah selesai....korang boleh la dtg untuk buat facial dgn aku....heheheheheh..belum start lagi dah promod...biasala tu kan....nak cari pelangan kan...kena la cam gitu....

****doa dari kalian semua aku harap kan..supaya apa yang aku impian akan tercapai....INSAALLAH...****

5 ulasan:

T.u.Y.a berkata...

kak ct..memang caya la semangat waja akk..betul la kenari byk kegunaan tau..dulu tuya pakai kenari gak,siap peti ais leh sumbat dalam kenari..masa pindah umah..mmg serbaguna..

cepat kak bg add,peta bagai..nak serbu ni..dah lama x facial muka..

wish ur luck..muah muah..

ai berkata...

Alhamdullilah...syukur!!! mmg rezeki kau ct ooiiii. Pasni jom kita pakat berbisnes adik bradik..! HIDUP CT! HIDUP AI! HIDUP SAM! HIDUP AJ!! HIDUP SUME ORG!! kahhhhhhhhh

semoga kita sama-sama berjaya k..bila kau dah siap setting bagai, aku pomotkan skali spa kau ni kt kedai aku.. :)

D.O.U.B.L.E...S berkata...

tuya
memang pun kenari memang...akak dulu pun cam tu gak pindah umah...angkut pakai kenari,..hehehe tima kasih...nanti bila semua dah siap akak kasi alamat tau..dtg..jgn tak dtg tau...

k.long...
tu la...dah lama kak ,aku impikan...semuga semuanya berjaya insaalllah...

Tinie berkata...

ok ok..roger roger..
jgn lupa ngtau aku klu dh rasmi ok..

shi3la berkata...

semoga sume impian ko tercapai kak..kater org setiap usaha dan kerja keras pasti akan berbayar..insyaAllah..