Tag dari tokei tudung-kakak iparku

Aku harus buat..bukan selalu aku dapat tag dari tokei nie....ini tokei banyak kudukut ooooo sama tag & award, kalau sapa mau tau.Tapi bila dia kasi tu...mesti mau angkat cepat....heheheheheh.TAG KASEH SAYANGS:-

Gambar nie masa hari raya kat melaka 2008.aku suka sgt gambar nie..aku rasa cam aku nie manja je...heheheheh.tapi aku memang manja pun....kan bee kan.?????

1) Tempat pertemuan anda dan suami utk pertama kalinya …
One utama.(kisahnya ko dah tahukan kak...)

2) Pandangan peribadi anda terhadap sikap atau ciri2 pada dirinya ketika mula2 berkenalan…
terus terang la aku cakap dia seorang yang bertanggungjawap...(kalau tak mana kan dia dah pergi tapi dtg balik..kat kete aku...)

3) Tempat ‘dating’ di mana dia meluahkan perasaan pada anda …
restoran apple green kat one utama gak...(tapi kami nie tak pernah la meluahkan perasaan..yang kami nie suka ke,apa ke. tidak.Tapi cara dan tingkah laku je yang menampakkan kami saling sayang menyanggi.)

4) Jika anda masih ingat, ayat yg dia gunakan ketika meluahkan perasaannya …aku rasa cam tak de je..

5) Berapa lama hubungan anda hingga ke jinjang pelamin?
1 tahun lebih la....

6) Berapa lama usia perkahwinan anda sekarang?
1 tahun 9bulan 24 hari

7) Kejutan yg pernah dia buat pada anda …
dia hantar sejambak besar bunga kat aku di office..siap suruh adik ipar aku yang hantarkan...(AJ)

8) Perancangan anda dan dia dlm rumahtangga …
aku mengaharapkan supaya saling faham memahami antara satu ,semuga jodoh kami perkekalan hingga akhir hayat aku..

9) Bagaimana dia melayani karenah anak2 ?
dia ok..tapi biasalakan..kadang2 tu angin la jugak.

10) Hubungan suami anda dengan keluarga sebelah anda
Family aku sayang sgt kat dia tau..cuma dia je yang tak tahu...

3 ulasan:

ai berkata...

siap gak akhirnya..ngeh ngeh

~~ciklinn~~ berkata...

kak ct sgt2 roamntik okeyy... laki ku takpernah pun bg bunga.... huaaaaa sedihnyer.......

farrah aliesya berkata...

mcam baru kawen lak.hehe.semoga berkekalan hingga akhir hayat.aminnnnnnnn