17-04-2009-kasutttttttttttttt

Kasut yang aku rembat dari kedai tengah hari tadi ...murah oooo..RM 10 Hengit je...aku suka kasut nie....lantak la korang nak kata tak cantik pun...aku suka...


7 ulasan:

☆ lieya latif ☆ berkata...

wah shopping kasut plak ke siti....tau tak, lieya punye test kasut cam siti ni laa...depan tu terbukak sikit....sume kasut2 opis lieya jenis camni...bezanye lieya punye selalu 3inch....he he he he kalo pkai rendah2 ni rase tak stable ajek....sebab dah biase kot, dlu kat uitm lieya amik kos secretary so mmg kene pakai high heel tu yg dah biase tu

ape2 pun kasut ko mmg cun...mak suke!!!

saveme_zero berkata...

cantik laa...ko beli kat mane erkk ct. kenan lak aku weii

ira82 berkata...

askum...
salam perkenalan...
nanti view blogged saya lak yea...
www.ira82.blogspot.com

daa...
askum..

Fara_Adura berkata...

Sangat cantek kasut neh..murah, tapi sangat cantek

kasihatie berkata...

saper kata tak cantik...cantik la....lawo..lawo...

farrah aliesya berkata...

makteh kasut ni cantek la..ada lagi x..

LotsOfLove-Pearls berkata...

Kasut tu chanteQ..

Caya ar..