02-04-2009-tolongggg......tolongggggg

Sapa punya burung terlepas...tadi aku nak naik office aku jumpa anak burung nie kat depan pintu office aku..kesian dia dgn mata tak larat nak buka...aku tak tahu nak buat mcm mana...aku alihkan dia ke tepi...masa nie dia boleh lagi gerak sikit2..aku harap nanti mak dia dtg la ambil dia balik..aku pun terus naik ..bila je aku nak update blog nie...aku teringatkan dia dibawah harap2 mak dia dah dtg ambil dia balik... cepat2 turun tengok dia....tapi sayang dia dah MATI...kesiannya...sedih aku...


beberapa jam selepas aku masuk office ..aku turun balik cam gini jadinya dia......sian ko anak burung....

akhirnya...

7 ulasan:

LotsOfLove-Pearls berkata...

adoi..
ciannya dia..
riwayatnya hanya sampai d situ sahaja.

cian kau burung..

ai berkata...

huwaaaaaaaaaaa!!!!

siannye dia wei :(

Tinie berkata...

kesiannya..
ajal dia dah sampai, Tuhan lebih menyayanginya..
duh!!
:(

kasihatie berkata...

sob...sob...dah mati ker???sedihnyer...

As berkata...

ala kak sian nyer... hmm akhirnyer jadi cam tuh...sedihnyer...

Re: hmm berat skang ni 53 kg la... berat gak tuh...

*Azie* berkata...

kesiannyer...

~~ciklinn~~ berkata...

ala ciannyer burung tu..... huhhuh ksiannyer dier..