18-04-2009-sabtu ku..

Hari nie aku agak bz sikit aku nak kosongkan bilik belakang ...kemas apa yang patut...pagi lagi kami anak beranak..g breakfast kat mamak..subaidah..kat area umah aku...balik potong rambut anak2 aku...gambor potong rambut tak dapat disiarkan sebabnya camera tertinggal...hehehehhehe

lunch kami -
pucuk ubi masak lemak

ikan goreng

Akhirnya..........


Dengan usaha gigih aku yang dibantu oleh laki ku & Cik adik fiza ku(tima kasih kerana korbankan tido ko dah la nak keje mlm hari nie.....)...akhirnya siap.almari kabinet nie dah ku masukkan kedalam bilik dapur aku.....bilik belakang dah siap dikosongkan ..hanya tunggu ko je aril (aj disigner aku..)

2 ulasan:

As berkata...

hmm rajin masak.. sedap nyer... w/pun simple...
hmm kemas jer dapur akak ya... suka tgk....
saya lak kalo weekend x pernah lekat kat umah

☆ lieya latif ☆ berkata...

wah mmg sodap tu....masak lemak ngan ikan goreng...kalo ade sambal belacan lagi masyuuuuk tu....nyum nyum nyum...

lieya pun same laaa, kalo datang mood mengemas mmg rajin le kite nak mengemas kan...cantik laa dapur siti.....kemas ajek...