:FAMILY GATHERING -PD-: 3-04-2009 to 5-4-2009-

Akhirnya sampai kami anak beranak ke TM Resort PD.Family laki aku nie setiap tahun mesti buat family gathering..Resort nie best sgt...dekat dgn laut,kolam renang dia pun dekat...korang layan je la..
Nama bilik yang kami tinggal
No bilik kami
parking pun dekat je dgn bilik...
laut yang bersih..(tapi aku takut laut)
kolam renang..

1 ulasan:

ai berkata...

Ek elehhhhh..ni je ke gambar kau temah??? kau try tgk blog aku, boleh sampai muntah darah kau tau!! wakkakakakaka