10-04-2009-Award & Tag Dari adik yang putih gebusssss-AZIE

Tima kasih azie (http://azie-zam.blogspot.com) kasi award nie kat akak..akak suka bangat sama ini award cute.
Jawab tag

Award kasi..soalan pun kasi gak ye?...pandai sungguh ini adik ...

1. Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
D.O.U.B.L.E.S..nama aku ngan nama laki aku...sham & siti..maka tercipta la..double S.(heheheh ayat begitu poyosssssss)

2. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://shamseat.blogspot.com/ nie gabungan nama aku ngan laki aku .sebenarnya aku nak letak cam nie.shamsea_t.blogspot.com..tapi dah silap taip..malas lak aku nak tukar..biar la..apa pu aku suka.


3. Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
Semua pasal kehidupan seharian aku,adik beradik aku...(luar je ye....dlm agak peribadi..tapi kadang2 terlepas sudah )

4. Pernah terasa nak hapuskan blog anda? sebabnya?
ohhhhh...tidak..tidak mungkin akan ku hapuskan..sebab aku suka bangat sama ini blog...ini adalah penghibur aku..juga kenangan untuk aku renungkan dimasa tueee...untuk tatapan anak2 ku...bila besar nanti.

5. Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
ok aku suka.Aku slalu terjah blog dia dgn harapan ada cerita baru & selalu update blog.Suka tgk dia dan anak2 dia....anak2 dia chumel2.Dia sgt cantik macam model ooooo...

Aku tahu insan2 yang kat bawah nie dah pernah dapat ..tapi aku nak kasi gak...Award & tag nie..sila la ye...
KAK AI-(kakak ipar ku sayang..)
TINIE-
LOL-PEARLS
SIS_NITA
SHIELA
LIEYA
WANIE
TUYA
T

4 ulasan:

LotsOfLove-Pearls berkata...

Terdapat nama seorang insan yang ChanteQ+Chomel di sana.
Maka haruslah aku PERASAN.
huhu..
Thanks "Sham Siti Sehati Sejiwa Sayang Selamanya.."
huhu..

Nak kena byr per2 ke?
Aku kan dah kaya..
Hahhaa..
Thanx again..

D.O.U.B.L.E...S berkata...

kalau dah kaya...ko tak yah bayar apa2 cuma ko kasi je la duit untuk aku...selesaikan hutang aku boleh...hehehehheh.

ai berkata...

alaaaaaaaaaaa..! aku dah penah buat tag ni la! tapi aku nk jugak amik award dia tu. Tag takmo dah..keh keh

sis_nita berkata...

haaa.. yelerr.. canteqq award iteww.. dan juga tag itewww.. ini tag akak lom penah kena.. so kang akak wat.. puhyooo.. manyak utang tag mengtag ni.. haruss ku jawab..

macehhh dik..