4-05-2009-lunch aku..Mee Kari

Hari2 mkn nasi boring la pulak...hari nie aku ajak elly g makan mee kari kat area office..sedap ooo ..dah la tu banyak lak....layan je la ye......

Mee kari 3.50


aku suka minum limau ais...
gelojoh nya aku mkn, kelaparan..pagi tadi aku tak breakfast...
elly kawan baru....

6 ulasan:

miss♥wahida berkata...

sedapnye mee kari tu...adui..nie wat lapo nie,

Tinie berkata...

sapa belanja wei??
aku nak gak buat afcial kat rumah ko, tapi ko faham2 la mr alek aku xder hari cuti sampai bulan 7..noleh?? ko hambik aku la wei

☆ lieya latif ☆ berkata...

terliur lieya tgk siti....dah lame tak pekene mee kari nie....nyum nyum...lieya suke kalo mee kari yg byk kerang...nyum nyum he he he

comel kawan ko tu....

LotsOfLove-Pearls berkata...

Laparnya aku...

ak jugak ar mee kari..

aku suka teh ais..
hehehe..

kasihatie berkata...

kak siti..mee kari satu kasi fishball lebih yer...erk...

ai berkata...

sedap pulak aku tgk mee kari kau tu T oiii...