17-05-2009-ahad ku

tadi k.long kasi aku copun big Apple..apa lagi memang dah lama aku terliur aku ajak laki aku g beli ingat mcm nak mkn kat situ je..tapi tempat duduknya terhad sgt aku ta pau g mkn kat adik aku kat dome....hehehhehehe duduk situ boleh dapat minum preeeeeeeeee...tak yah bayar duit air...hahahahahha.yer lakan...hujung2 bulan nie faham2 sendiri la....
beli 6 pecuma 3 9makan sampai lobam)

sedap ooooo aku suka..

jalan2 ayah boring duk kat umah...
ingat umah ke nie aiman ko merangkak cam gitu...
tima kasih k.long nanti ko dapat lagi apa2 copun kasi la yek....aku suka...

3 ulasan:

Tinie a.k.a Ibu Fatin berkata...

huhu
aku pun soka makan big apple
apasal ko xbagi aku wei??

wei wei..ko biar jer menantu aku tu merangkak macam tu???

[I][T][A] berkata...

donut big apple ni sgt sdapkan.. lembut jer...

Tinie
Oooo aiman bakal menantu ko yer.. baru aku tahu..untung fatin mak dia dah ada calon suami untuknya :D

farra aliesya. berkata...

suka2 big apple.mmg sedap.tapi jeles la mak teh minum air kat dome.hehehehe.rindunya peach tea maklang buat.....