tensionnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Setiap pagi ini la jalan aku untuk pergi keje..aku nie kan suka jalan pintas..nak cepat sampai office tak nak tempoh jem la konon...mulanya aku hairan la selalunya..terus je jalan nie..naper lak...banyak kete nie..rupa2nya..pak mentua dok saman kete yang lalu kan jalan tu...cissssssssss termasuk la aku sekali kena......korang layan je la ye....aku udah tension nie.....

surat cinta aku yang pertama 2009(tensionnnnnnnn)
selalu ok je..kenapa hari nieeeeeeeeeeeee


korang nampak tu..pak mentua pakai baju biru tua tu....

ramai yang kena
pak.mentua siap saound kat aku "nampak tak no entry tu naper lalu jugak kat sini... org lain pun nak cepat gak naper boleh ikut sana..."

7 ulasan:

ai berkata...

oiiiiiiiii!!!!
besau hunggun sign no entry tu!! kahhhhhhhhhhhhhhhhh...

kasihatie berkata...

adoi...terkena la plak yer kak siti...sabor jer la...

T.u.Y.a berkata...

ayoyo..tak pe2..esok deorg dah x de dah..leh lalu lagik..hua hua hua

☆ lieya latif ☆ berkata...

laaaaaa....dah tu camne tu....tak leh kecek2 ngan pak metua boleh skip kene saman he hehe...bagus laa pak mentua siti, takde pilih kasih dlm menjalankan tugas.....sikap terpuji tu....he hehe

**happy mother's day**

D.O.U.B.L.E...S berkata...

k.long
memang la besaw no entry tu..taoi selama nie ade je org jalan..idak lak nak saman...cissssss

atie
nak buat cam mana lagi terima je la tie oooiii

tuya
mana tak de tuya oooi..ada lagi tadi akak lalu..

lieya memang tak pilih kasih la...bos dia ada situ..cuba kalau baju biru tak de situ...mahunya jugak.....sama le kita ye " happy mother day"

shi3la berkata...

erkkk haku raser cam nak gelakk tapi cam tak sampai ateyyy lakk...

gelakk suhpan bleyy..??hehehe

sayang mama papa berkata...

ayooo cik ct kenapa pak metua ko leh sound ko can tu tak berhati perut langsung ye.. tapi cian kat ko kan tak pasal2 dpt surat cintan dari pak metua tu kan.sabar ye