29-7-2009-pagi rabuku...

huuuuuuuuuuuuuuu pagi2 lagi dah hujan malasnya nak g keje....sedapnya kalau dapat tido lagikan...tapi demi tugas ku gagahi jua...ayat poyosssssssss.nie la keadaan aku ...g keje dgn t-shirt aje..malas aku nak beriya...almaklumla office masih mengemas nak berpindah...layan le gambo sengal aku.....

lepas hantor anak2 g umah k.liza memulakan perjalanan..ke office

malasnya nak bawa kete....
nie bekfast aku hari nie balance semalam aku panaskan jimattttttttt hujung2 bulan nie...faham2 la ye...

6 ulasan:

☆ lieya latif ☆ berkata...

betul tu kak...leiya pun paling malas kalo drive gi tempat keje...tu pasal kalo dengar laki kene outstation rase cam boring jek....hihihi kan best kalo boleh hire driver...muewhahahah (ayat tak sedar diri)

♥Azie♥ berkata...

faham akak.azie pun sama..bawa bekai,..nheheehehe

raisha rahim berkata...

salam singgah

emm tak baik akak kata malas.nak kejekan.

sis_nita berkata...

jelingan matamu..
menusuk ke kalbu..
ko pakai lens ke dik..
kalerr aperr tu..
ke mmg original..

T.u.Y.a berkata...

jimat cermat bawa bekal..
skang nye makanan kat luar tu pun bukan kita tau bersih ke x sangatnye kak..
heheheheh..time2 x de duit je pk mcm tu Tuya nih..time ade duit,abis sume kedai makan nak masuk..huhuhuhu

Ernie berkata...

bestkan kalau hujan pagi-pagi ni sambung tidur hehe