22-07-2009-REZEKI AKU..

AKU nie memang suka dgn buah..hehehhehe tak kira la buah apa pun yang penting buah.....( ala aku pun tahu korang pun suka buah juga kan..lebih2 lagi buah ...tuttttttttttttttttttt....hhehehhehe.) pulasan & cempedak nie laki aku yang bawa balik dari office ...langsat tu boss aku yang kasi..REZEKI AKU...aku suka..tima kasih ya sesiapa yang memberi..lain kali bagi lagi.

cempedak..
aku suka makan cempedak nie macam tu je, tak yah goreng sedap
pulasan + langsat

8 ulasan:

☆ lieya latif ☆ berkata...

ooo kak ct suke cempedak mentah2 yeak...leiya plak tak reti mkn cenggitu jek...kalo goreng mmg licin...ngan bijik2 die lieya telan heheeheh

pulasan mmg peberet.....tp sedey, kat kg lieya, pokok pulasan tak byk buah sebab kene kerja kan monyet...geramjek...

D.O.U.B.L.E...S berkata...

ooooooo
akak suka makan cam gitu je cempedak tu......bestnya ada pokok pulasan nanti nak suruh abah akak tanam la pokok pulasan...abah suka tanam pokok buah-buahan nie...

sis_nita berkata...

oooo..
akak lak suka yg dah grengg..
kat sini lom aderr yg jual laa dik..
akak terhengen sebenarnyerr ni nak makan cempedak..

ai berkata...

Alaaaaaaa..aku pon ade!! huh! - gaya riak.. :P

LotsOfLove-Pearls berkata...

Hye CT..
lamanya LOL xjenjalankat nie..
Sihat tak..?

Wah, banyaknya buah....

memang rezeki ar..

Buah cempedak diatas lantai,
buah rambutan dlm bakul,
buah langsat juga dlm bakul,
Jom makan semua buahlah..

Haha..
pantun teda makna..

As berkata...

MURAH REZEKI KAK CT....Alhamdullillah.. sy pun ari bapak sy dtg bawak byk giler buah.. sampai sakit ekak sy mkn...

Kak.. ya la.. si aqeel ni.. kalo leh sumer nak masuk mulut.. kakak dia dulu x plak.. nak try la buat letak halia tuh.. hehehe

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery berkata...

ayoyoyoyoyo kak ct...terhenggat mase makan cempedak togel kat umah ko mase bw kawan kte Facial!nyumnyumnyumnyum

kasihatie berkata...

atie paling suka cempedak...sbijik tue bleh atie habiskan sorang...kalau yang goreng lagiiiiiiiiii sodap....miahahah