20-07-2009-bawa AIMAN g klinik..

Hari nie ada temujanji dgn misi kat klinik kesihatan sungai buluh...aiman dah setahun..rupanya umur setahun pun ada cucuk lagi...aku dah lupa ..nasibla cucuk nie misi kata dia tak demam.... timbang berat dia hari nie baru 8kg je..tinggi dia lak 71.6..nasib la naik sikit.....sorry yek tak sempat nak ambil gambo camera tertinggal kat umah..

Aku dah nak balik nie..masuk office kejap je..siapkan benda boss aku nak aku dah tak larat sgt semua badan2 aku sakit2, kepala pening badan cam nak demam .ok la..jumpa ESOK daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.take care semua...

2 ulasan:

sis_nita berkata...

temujanji ni sampai anak umur 6 tahun kalo tak salah..

wawa pun masih gi temujanji klinik..

nurse dah sound.. wawa cam terlebih berat.. huhu!

Mazlyana Mansor berkata...

lah kak ct pon xsehat gak ker??
sore seksi ritu da ok??
huhuhu