AIMAN'S BESTDAY INVITATION!!!

Photobucket
Align Center
SALAM BUAT SEMUA,

Kami ( aku,somi & family ) ingin menjemput kawan2 serta keluarga ke rumah kami untuk meraikan ulang tahun kelahiran putera kami AMIRUL AIMAN yg ke 1 Tahun.


TEMA : Merah + Biru @ bebas.. ikut suka korang..muahahaha

~ Harap kengkawan sume dpt sama-sama memeriahkan sebeday party anak aku ni..

~ Pada mak2 ayam yg telah dijemput, jangan x datang pulak tau. Ni tote kak ai ni..ngeh ngeh


ni map umah aku
kalau ada yg tersesat, jgn memalu tepon aku ye..

Photobucket

22 ulasan:

[I][T][A] berkata...

Aiman dah setahun dah.. kejap jer masa berlalu.. dah besar aiman ni...

saveme_zero berkata...

baik tote ct..kahhhhhhhhh

shi3la berkata...

maaf yerk kak haku tak dapat datang...may be next time..

takder rezki nak jumper kengkawan blogger kat umah akak..terutama sekali nak jumper tote kak ai nihh..huhhh sedeyyy...

D.O.U.B.L.E...S berkata...

ita...
ko dtg tau...jgn lupa ..kalau sesak tepon aje aku yek...

su...
aku tunggu ko tau..dengan carpet merah hehehehhe dtg tau...

shiela...
nak buat cam manakan..akak pun nak sgt jumpa ko tau....tapi tak pa la lain kali kita jumpa yek...

T.u.Y.a berkata...

Tuya nak nyebok gak leh x?hehehehehe

D.O.U.B.L.E...S berkata...

tuya..
ko pun dtg tau...

sis_nita berkata...

erk!
damansara ehhh..
huhu!
idak lerr akak penah sampai..

hmmm..

nnti akak try bincang malam dengan joe ehh..

niway, hopefully sumerr berjalan dengan lancar..

D.O.U.B.L.E...S berkata...

k.nita
tia emelia tu idak ader pamplet la akak..nanti ada siti emeilkan tau..kena g hq dia baru ader....akak dtg la .nak sgt jumpa akak tau...

sis_nita berkata...

dik..
sangat berkesan laa tia amelia tu.. akak punya white head pon ah berkurangan.. cuma akak ni jenis kulit berminyak laa..

yang parut2 akak cakap tu kan.. dah pudar warna.. joe pun kata.. memang ada perubahan..

konpom laa akak akan oderr dari ko lagikk..

☆ lieya latif ☆ berkata...

wah....dah kuar invitation kad dah......harap2 majlis berjalan lancar kak yeak

lieya nak minta maaf byk2 nieh, lieya tak dpt datang laa kak, sebab hubby kene gi sabah ahad tu....so 'kaki' takde nak gi berjimba...lieye ni nak drive jauh2 mmg takut sikit....area putrajaya seri kembangan tu berani laaa

ape2 pun, terima kasih kerana sudi jempuh.....semoga bash aiman sukses....tak saba nak tgk gambar nanti

D.O.U.B.L.E...S berkata...

alahai tak bestnya..kalau tak dapat la kita laga2 tetek kata k.ai.hehehehhehe..nak buat cam manakan insyallah akan dtg...

||| PöJìé PööH ||| berkata...

alalala..
comei Aiman..
Pojie nk datang bleh??
tp xcfm lg kot since ada program aritu...
Klo jadi Pojie call Kak Siti ok~

Tinie a.k.a Ibu Fatin berkata...

insyaalah aku datang

D.O.U.B.L.E...S berkata...

tinie..
ko dtg tau...jgn tak dtg..dtg awal sikit tolong aku masak.hehehhehehehe.

oli berkata...

CT, insyaallah skami datang kalau husband sempat siapkan kerjanya sebelum pukul 3....

miss♥wahida berkata...

akak..insyaallah x ada apa2 hal saya datang erk..

D.O.U.B.L.E...S berkata...

oli...
ala kalau dah lepas kul 3 pun boleh dtg gak la....dtg tau....

wahida ..
ok kita jumpa ahad...insyallah

Dj Epoi berkata...

Owh!!!

Ni ar Blog MAMA Aiman nih.....

Walaweiiiiiiiiii sempoi kat sini weih!!!!!!!....

Selamat Hari Lahir Aiman...


Gua mai dari Jejak Mama Ai yg Gilak hehehehehheheheeeh

*Azie* berkata...

mungkin kami mai kot....cik abg dah sihat sikit

jay berkata...

Hepy sebeday Aiman tote..aiman baye anak aku nih kak..tuh dia..blog satu famili kak ai aku bace..niway slm perkenalan..

As berkata...

kak ct...sorry x dpt pergi ke b'day party aiman... sy xde sini... kalo x leh join..hehehe...
aiman dah big dah.. sure meriah kan dia punya b'day bash...
nanti hadiah nyer sy pos ya....

As berkata...

kak... aiman sama tarikh b'day ngan sayaa.......