1-7-2009-FACIAL-

Korang jangan ingat aku sibuk dok menjual aiskrim..mini salon aku udah tutup ya..TIDAKKKKKKKKKK...masih macam biasa....aku sekarang udah ada..regular custemor setiap bulan dtg buat kat aku.....tima kasih pada semua yang dtg setiap bulan kat salon aku..pada custemor yang baru juga tima kasih kerana sudi dtg .....pada sapa yang belum dtg..sudi2 la dtg untuk mencuba....CUBA DULU BARU TAU...Aku mengharapkan sokongan dari korang semua supaya 1 masa nanti aku ada salon yang besar......INSYALLAH...

nie salah sorang la regular customer aku....setiap bulan dia dtg tadah muka dia kat aku......sebab ko org petama aya dalam bulan nie aku belanja ko mkn kfc...maklum la awal bulan kan....hehehehheheheh...
rezeki anak2
sebelum wat facial kita makan dulu ya....tapi kalau sapa2 yang dah pernah dtg buat facial dgn aku..aku ku jamu dulu mkn walaupun segelas air kosong kan tuya kan...hehehehhe aku nie mamang cam gini....
nie adik aku ...buat facial resdung
facial resdung kat aku 30 hengit je...

bestnya..dah lama aku tak kasi muka aku di godek2 cam gini....
kalau buat sendiri susah la nak kuar kan white head & black head..

bestnya bulan depan buat lagi yek kat aku...

6 ulasan:

ai berkata...

fuyoooooooooo!!!
Tokei spa lak dispa kan! Syiokkan ct?? aku nnt pon nk gak. Bulan ni tak facial lagi..tunggu pas abis 'kenduri'. minggu depan le gamaknye kan.. :)

D.O.U.B.L.E...S berkata...

boleh aje....

~~ciklinn~~ berkata...

wahh ni yg nak buat facial awal bulan ni..leh makn KFC ahhahahaha

Fiza Nordin berkata...

bilerlah aku ni ade mase dapat menadahkan muke aku kat kau ct oiiii
klu bebiler ko mc ke...ponteng ke...unpaid leave ke... hape ke...ko roger aku eh...leh aku g siang.ujung2 minggu payoh nak g.ade jek programnye.nak g malam kang laki aku piki lain lak.iyolah...binik dia ni kan vok risolah napenye yg keluo malam nih lalalalala

T.u.Y.a berkata...

rugi2..kalau ku tahu..
tapi x pe,Tuya dtg pun selalu dapat air ngan goreng pisang gak pe..
bulan ni lom g lagi facial..bz katanya..heheheh

D.O.U.B.L.E...S berkata...

fiza
ok kalau aku cuti aku bagi ko tahu tau....

tuya..
kan air kosong ajeeeeeeeeeeee lain kali dtg awal bulan ada kfc hehehhe