26-02-2009-Tugas harian anak daraku

Anak dara aku nie sekolah ptg...pagi dia tinggal dgn kakak yang ngasuh adik dia tu..(k.liza) ptg balik je sekolah sampai umah keje pertama dia kan buat...dia akan masukkan semua bag dia didalam bilik dia.susun kasut,salin baju & terusg mandi lepas tu mkn....lepas je mkn solat magrib..solat magrib tu tengok la..kadang buat...kadang terlepas gak..tengok dia la...lepas tu g ngaji...balik dari ngaji dia akan main dgn adik jap..kemas buku..kemas bilik sikit...susun jadual sekolah untuk besok..buat keje sekolah apa yang patut, nie aku mesti tengok kalau tak selalunya tak de keje sekolah..ada pun kata tak de......kalau waktu sekolah jarang sikit la...nak dapat tengok tv..tapi cuti...boleh..tengok la tak kisah..itu arahan yang telah ditetapkan oleh ayah dia.gambo nie snap curi-curi kalau tak pantang dia nampak camera...ade je la..gaya yang nak dia buat..dan2 jap tu gak nak sikat rambut la..mekap la..ade2 je...snap gambar nie tanpa pengatahuan dia..hehehehheh kalau ia tahu mesti dia marah..

susun jadual untuk esok..

keluarkan keje sekolah (nie yang paling tak suka..keje sekolah keje sekolah..kasi la tengok tv..)


kalau ada cermin panjang kan best...nanti nak suruh ibu belikan lah...

1 ulasan:

ab geldofg berkata...

mak oi rajin mcm mak dia