23-02-2009-Birthday 34-Imran

Kami sambut Brithday Imran makan adik beradik je,Madam Aisyah yang masak sedap ko masak aisyah,Aku & laki aku suka sgt ayam tu...(Birthday nie agak senyap sikit...sebab org yang punya birthday agar serius..Takutttttttttttt.) Ada gak org yang cuba nak buat tapi tak berani.(tunggu next birthday sapa pulak yang nak kena ) happy dapat mkn adik beradik mcm nie.

Birthday kek DOME mari (sedap nak mampossssssss keknya...)
Black & Tan nama kek nie

Mr Imran

Imran kami sekeluarga mengucapkan selamat hari lahir yang ke 34,semuga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki...agar menjadi suami yang terbaik.(heheheheh jgn marah)

Imran sayang sangat kat anak dia nie.(sapa tak sayang anak oooi)

Ni lagi sayang (I love u J )-aku mendoakan agar jodoh korang perpanjangan..amin.

Nie dah hampir merajuk sebab uncle dia tak suap jugak kek kat dia...( jeeeeeeelessss)

6 ulasan:

fazira berkata...

Oooo,tak ajak kite pungggg...sape la kite nie..huhuhuhu...

D.O.U.B.L.E...S berkata...

fazira sapa nie..tak tau sapa cam mana nak ajak...

*Azie* berkata...

hepy besday...sedapnyer kek ituew

Tinie berkata...

sedapnyer kek tu wei..

ai berkata...

kek tu aku dapattttt!! sile menjeles ye tiut!! KEH KEH..

oooo..kek sebeday imran rupanya. Hepi Bestday Imran! Semoga hidup sentiasa Dirahmati Allah Hendaknya... ;)

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

happy besday, sedap nampak kek tu