01-02-2009-Uncle belon

Uncle belon yang terkenal kat Taman Metropolitan nie rupanya dia ni dtg bercuti je...hari ni dia last la kat taman tu & Malaysiaa dia dah nak balik US. kata dia akan dtg balik malaysia nov akan dtg.rindu la budak2 yang dtg kat taman tu uncle belon dah tak de...termasuk la anak aku...aku sempat lagi beborak ngan dia,baik uncle belon ni..selamat pulang uncle belon...Nov jumpa lagi.
Uncle belon

Aiman hairan tengok belon tu.

Akhirnya dapat gak aiman pegang

Ayah pun suka gak...hehehehehe

Bukan kata budak2 je suka bapa budak pun suka

Ala terlepas lak..

sama je mak ngan anak pantang nampak camera


hari nie ayah dtg tak dapat main layang2 angin tak de lepas ujan.....terpaksa la melayan aiman ngan uncle belon

1 ulasan:

ai berkata...

alahaiiii..uncle belon dag balik US ye? pasni dh x dpt jumpa dia lagi.. ;(