09-02-2009

Sebenarnya aku ngan tinie nie dah lama gak la merancang nak jumpa tapi tak jumpa2...macam2 alasan..akhirnya berjumpa la kami hari nie..aku g ambil dia kat bas stop area umah dia..tinie dtg ngan fatin je..laki dia keje..kami g jusco kepong je..mkn2 jalan2...kami agak kalam kabut sikit...dgn anak kecik masing2 mcm tak puas nak sembang..tak pe yek tinie..nanti kita jumpa lagi tau...aku ingat kali nie ko dtg je la umah aku..senang kita nak beborak..walau apa pun tima kasih sudi gak ko dtg jumpa aku...dalam kalam kabut sempat gak aku ambil gambo untuk aku tepek kan dlm blog aku.tengok la ye...

Tinie & Fatin (chumellnya ko fatin..geram aku..)

kat dlm jusco tak sempat kami nak bergambo..terpaksa la tangkap masa dah nak balik..dekat parking..hehehehehhe


masa laki aku dukung fatin...fatin tak nak dekatkan badan dia ngan laki aku tau...malu mcm mak dia gak.

Makan kfc

Ibu yang sibuk mana nak mkn..mana nak tengok anak..

ko tengok tinie...aku lagi beso dari ko tau..

apa pun aku happy jumpa ko.

3 ulasan:

Tinie berkata...

wakakakakakaka
akhirnya kita bertemu..
walaupun aku agak pemalu tapi aku licin gak KFC yang ko belanja tu..wakakaka
jangan lupa janji ko nak belanja aku makan kat DOME..
wakakakaka

D.O.U.B.L.E...S berkata...

wei aku tak lupa la...ko tu yang malu2...nanti ko ajak la sekali laki ko tau...kita g dome...tapi ko pun ada gak janji nak belanja aku kan...aku tuntut...

ai berkata...

wei!!!!!!!!!!!!

AKU CAMNE???? AKU???!!!!

:P