20-02-2009-TAG LAGI.......

TAG DARI TINIE...Ko nie kan tak boleh tengok aku senangkan... jawap je la yek.....

1. WAS YOUR FIRST PREGNANCY PLANNED?
aku tak plan ...ada aku terima (same je kita buat anak masa tu hehehehe)

2. WHAT WAS YOUR SECOND CHOICE NAME FOR YOUR OPPOSITE GENDER NAME?
AHMAD SHAMEL

3. WHAT WERE YOUR REACTIONS?
mesti la hepi ...

4. HOW OLD WERE YOU?
32 ikut tahun kalau bulan 31 tahun 9 bulan (heheheheh)

5. HOW DID YOU FIND OUT YOU WERE PREGNANT?
demam 3 hari aku tak boleh bagun..bagun je rasa mau tumbang

6. WHO DID YOU TELL FIRST?
mesti la hubby aku...( masa tu dia keje aku kat umah aku cek tengok 2 line excited la aku cita kat dia..yang aku nie mengandung.laki aku terkejut & tak caya eheh..dah buat lagi mau tekejut... biasalakan fast time mau jadi ayah ooo)

7. DID YOU WANT TO FIND OUT THE SEX?
YES! tiap2 bulan aku scan tapi ini anak sangat malu tak mau tunjuk (tapi doctor cakap nampak mcm lelaki la..tapi jgn mengharap.)aku tak kisah laki ke pompuan..tapi my hubby nak sgt anak lelaki

8. DUE DATE?
8hb -7-2008

9. DID YOU HAVE MORNING SICKNESS?
mula2 pegnen aku teruk sikit la..tak sihat,demam la muntah jgn cakap la...tak kira pagi ke ptg...aku alah tak suka mekap sampai aku beranak.

10. WHAT DID YOU CRAVE?
apa yang aku teringin nak , semua aku dapat.

11. WHAT WAS YOUR FIRST CHILD'S SEX?
Girl

12. HOW MANY POUNDS DID YOU GAIN THROUGHOUT THE PREGNANCY?
14kg

13. DID YOU HAVE ANY COMPLICATIONS DURING YOUR PREGNANCY?
Alhamdulillah..x der komplikasi pun..cuma masa nak banak tuh lama gak la sakit..2 hari oooo sudah masuk hospital balik rumah balik, masuk balik hospital baru beranak...

14. WHERE DID YOU GIVE BIRTH?
Hospital Sungai Buluh

15. HOW MANY HOURS WERE YOU IN LABOR?
lbh kurang 1 jam

16. WHO DROVE YOU TO THE HOSPITAL?
My Hubby and ANIS

17. WHO WATCHED YOU GIVE BIRTH?
Staf nurse...(dia sorang je tau...)

18. WAS IT NATURAL OR C-SECTION?
Normal

19. DID YOU TAKE MEDICINE TO EASE THE PAIN?
tak de.

20. HOW MUCH DID YOUR CHILD WEIGH?
2.9 kg

21. WHEN WAS YOUR CHILD ACTUALLY BORN ?
3hb July 2008 pukul 12.45 mlm

22. WHAT DID YOU NAME HIM/HER?
Amirul Aiman Bin Ahmad Shamsi (nama nie mama dia yang kasi )




2 ulasan:

*Azie* berkata...

mmm musim tag kembali lg


akak nonie umur 3 tahun si adiknyer umur 1 tahun

Tinie berkata...

congrate2..
ko telah mnyiapkan tag dengan jayanya..
BAGUS2