Jemput anakkkkkkkkkkk

Pagi tadi aku dapat panggilan dari kakak ipar aku bagi tahu aku yang laki aku pengsan kat office risau aku ...tapi alhamdulillah idak teruk sgt ..tapi laki aku dapat surat dari doctor suruh g hospital besar...tapi laki aku nie kan hero..mana nak pergi...tengah hari tu dia boleh la jugak gagahkan diri balik umah...aku pun apa lagikan risaunya pasai aku pun balik awal la office..wei sapa tak risau wei..laki sakit...sapa tak sayang laki cuba bagi tau aku.....alhamdulillah.sampai je umah dah ok sikit..

Har nie memang dah plan nak balik kpg nak ambil anak aku & anak2 kakak aku balik kl...maklum la kan cuti sekolah dah nak habis....harus anak2 pulang kepangkuan hehehhehe..aku ingat laki aku tak larat la nak driver kan ..so aku tanya la jadi ke tak nak balik hari nie .....memang mcm mana pun kami mesti balik kpg kalau tak hari nie,kami balik je la esok kan...tapi laki aku kata dia ok ..siap je la sekarang pun kita leh balik.....semangat laki aku...so aku pun apa lagi kemas sikit2 apa yang patut ambil aiman kat umah k.liza terus balikkkkkkk kpg.....

ALAHADULILLAH dalam perjalanan laki aku ok je...pening dah kurang cuma badan je sengal2 sikit....cuma aku je la keletihan nak pegang aiman tu..hehehehhe dah noty dia sekarang bila dlm kete tak nak duduk diap jap pegang nie jap usik nie..ayooooooooooooooo banyak letih......dia tak nak langsung tido dlm kete tu...

wajah laki aku yang bersemangat nak balik kpg walaupun tak berapa sihat ...(ala bee u rindu mak kan...)
aku harus la berposing walau dimana aku berada..hehehehhe
kain letak atas kepala la...(nie dia buat sendiri tau...)
gelak namak gigi 2 btg...
tengok dia kuarkan lidah...seronok membuli akuuuuuu
pegang itu
usik ini (noty boy la aiman nie )

4 ulasan:

elly @ suely berkata...

waaa sonok la gi amik anak2 balik kan hehhe... riuh rendah la balik umah ye x?

shi3la berkata...

eiiii geramm nyer nengokk aimann nihh..huhuuu tak sampai hasrat nak dtg besdayy aiman..ader undangan yg lebihh dolu..maap yer kak haku tak dpt datang..

haku doakan yg terbaik utk majlis aiman nanti...aimann nak hadiahh aper yerk..nanti KAK SHIELA poskannn..ehh ter capslock plak..huhuuuu

D.O.U.B.L.E...S berkata...

elly
tu la aku rindu sgtttttt.

shiela..
alamak terlambak lak...AKAKKKK..bagi je la hadiah apa 2 akak aiman tak kisahhhhhhhhh..hehehhehehehhe.wei sebenar yer bukan itu yang aku mahu ....aku mahu ketemu sama kamu...tapi kalau kamu mahu poskan ..nanti aku kasi alamatnya yer....kakakkakakakkaka

Tinie a.k.a Ibu Fatin berkata...

hari jadi aiman??
ko tak cakap ngan aku pun
apsal aku tak tau ni