21-06-2009 -Happy Father day!-

Hari Nie merupakan hari bapa,ayah papa,dady,abah & abi sedunia... so, kepada sume lelaki2 yang bergelar diatas..... happy fathers day! especially for my beloved hubby... happy fathers day ayah ! Ibu , Tia ,Anis & Aiman sayanggggggg ayah..! tak de apa yang menarik aku tak berapa sihat...ayooooooooo kepalo sakittttttt....nak bagun pon susah..hehehehhe angkara siapa????????? lepak je kat umah.....ayah yang jaga aiman aku tidurrrrrrrrrrr...

malam je baru kami keluar boring gilo kat umah ,laki aku ajak g GIANT ..bukan g shoping ke apa...g bawa anak2 nie g main kat tempat yang aiman pernah main masa kakak dia tak de hari tu layan je la ya gambor2nya.....


ANIS nak gak naik sebab moto tu pink...
anak suka ibu gembira
suka ko anis
aiman nie je la kete yang boleh naik...sebab pakai control yang lain semua kena control sendiri..guna kaki tekan minyak mana la aiman tau lagikan....
aiman cam budak besar je
macam tu gaya anis bawa kete
tahu lak kat mana nak masuk coin tu ..bijak ko aiman...
happy anak2 ibu main...
bukan anak je nak menembak..ayah pun nak gak..layan je la kata hari nie hari ayah kan.
tembak ..
boleh ke aiman bawa kete tu ????

sakit ke,apa ke ..gambar harus diambil ya...


untuk ABAH timah ucapkan ribuan terima kasih yang tak terhingga tanpa abah timah tak hidup kat dunia nie..segala susah senang abah menjaga timah...tak terbalas .Hanya DOA yang mampu timah pohonkan agar abah diberi kesihatan yang baik ....abah ketahui la yang timah sayang sgt abah..SAYANG ABAH..Macam tu juga untuk BAPA MENTUA KU...walaupun baru aku mengenali . ABAH siti mendoakan supaya abah mendapat kesihatan yang baik....sayang abah juga...

3 ulasan:

As berkata...

Happy Father's Day...
hmm kak siti... bestnyer budak² tuh dpt main.. ni kalo adriana ni harus xnak balik ni.. hehehe... aiman pun dari 1 permainan ke permainan yg lain...

Tinie a.k.a Ibu Fatin berkata...

ish ish dan besar and makin handsome balak mantu aku ek..

Mazlyana Mansor berkata...

aimannnnnnnnn so cute....huhu xsbr nk jmpe die....aiman tgu acik yana tau...