TUKANG SANGGUP...

hehehheheh ini kisah ahad lepas...akak ipar aku nie...nak update profile dia so harusla muka aku yang tak berapa nak cun nie jadi mak sanggup....tapi bebaloi ooooo..sudah siap manyak2 cantik...aku suka sgt...k.long nanti bila mau update profile lagi panggil la aku..aku sanggup..........
aku yang chumelllllllllllllllllll..hehehheheh muntah hijau

sebelum dan sedudah


rasa cam nak kawin je time nie..hehehheheheh (pengantik lapokkkkkkkkkk)

bersama tukang-tukang..


hehehhehe tomey gak aku nie yer....ayattttttttttttttttt...

Sesiapa yang nak tahu lebih lanjutttttttttttttttttt boleh la singgah sini no AJ-Cintaaliahgallery..tanya apa nak tanya..

7 ulasan:

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery berkata...

va va voom !!!
cantek mekap kakngah...dr sape le agaknye yg ajor die ek...lalalalalalalala

ayoi berkata...

kelesss gitu!!!!!!

Fiza Nordin berkata...

adoiii berubah muke ko temah...kelas betul hasil tangan besan aku tuh...aku lak yg vangge de vass!!! ngeh3x

Tinie a.k.a Ibu Fatin berkata...

woi apsal ko make up lawo lawo ni?
aku nak gak.

D.O.U.B.L.E...S berkata...

aj...
tengok la sapa cikgu dia...

ayoi..
tahu tak pa...mak suka..nok..

fiza ..
tu la tangan besan ko tu memamg..

tinie...
ko tanay la bila dia nak update lagi profile dia..suruh lak dia mekap muka ko tu..mesti meletop la....

ai berkata...

UHUK!!!

Sape yg mekapkan kau gitu punye ropa temah oiii? isk isk isk

||| PöJìé PööH ||| berkata...

amboiiii mak budak yg masih lagi comel..
bahay nih!!!haha!