19-10-2009-Part time aku...

Aku sekarang nie ada part time lain pulak..selain aku buat facial kat umah tu..saja lakan..nak tambah duit nak beli gelang besar, sebesar rantai basikal...GELANG BESAR??????...idak la korang ..dapat la aku buat belanja harian..atau selesai apa yang patut..idak la dapat banyak pun..boleh la...
kejenya senang aje..kira pamplet 25 keping masuk dalam sampul letak alamat siap..satu sampul 0.05 cik tuan tu kasi..yer la kan sapa nak kasi...keje nya senang aje ..sambil2 aku dok layan cita sekar tu..buat la..ok la...1 malam aku boleh siapkan dlm 400 keping sampul.
nie la pamplet nya...

kira2 masuk...senang aje..

aiman sibuk gak nak buat....

9 ulasan:

ayoi berkata...

bukan aiman je yg sibok nak buat....aku pun nak sibok gak nie...

saveme_zero berkata...

ct...camne nak buat keje part time ni,aku nak tumpang sekaki..huhuhu. sangat berminat buat keje dr umah ni

ai berkata...

macam nk buat je...boleh?

D.O.U.B.L.E...S berkata...

ayoi..
boleh tapi ko jauh sgt..cam mana nak hantor kesana...

sue..
sama gak ko jauh la...sebab org yang kasi aku tu duk kat dgn umah aku..tapi tak pa aku tanya yek...

k.long..
ko pun jauh la.....

Eye_nee berkata...

Uih cam best jer nmpk buat keje ni T...akk pon cam nak join jerk...pasing2 la ckit....

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery berkata...

chaiyok chaiyok ...
go sista go sista!!!!

☆ lieya latif ☆ berkata...

TAKPE KAK...yg penting keje halal...dapat gak tambah duit belanje kan kak...lagi pun...relaksnye keje nye....

amboi2 aiman...kemain rajin...nanti minta komisen dr ibu yeak hihihi

mamamiera berkata...

buleh caye ke koje2 part time ni ct..
nak tanye lah, part time yg ct wat ni baru or dah lame wat.. bt0l2 ke dpt upahnye..??

D.O.U.B.L.E...S berkata...

mamamiera
alhamdulillah la..tak pernak lagi la kena tipu..hantar je siti udah dapat duit...