18-Jan-2009-LAYANG2 KAMI

Minggu lepas kan sekejap je dapat main layang2 sebab hujan..hari ni kami pergi lagi.laki aku tak puas lagi main layang2,tapi boleh dikatakan setiap minggu kami ke sini...

nampak tak ada dua layang2kan...yang beso sikit tu laki aku punya.


Laki aku tengah sambug tali...nak tinggi lagi...

tali layang2 laki aku bersimpul dgn org lain punya tali ....tengok la berapa ramai org kat situ main layang.

ini la satu2 uncle yang ada belon besar kat taman ni...


aku ingat uncle nie jual ..tapi tak dia cuma main2 je dgn budak yang ada kat situ(baik uncle belon)

naper laki aku nie..nak main lagi ke,kan dah ujan tu..jom balik ..

6 ulasan:

ab geldofg berkata...

emmmmmmmm........mriah :)

D.O.U.B.L.E...S berkata...

ab geldofg memang meriah..tak caya lagi g la sana.

Tinie berkata...

kt taman mana ada layang2 ni?
ko jangan marah kat aku wei..

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

teringat lak masa dulu laki akak suka benor bawak main layang-layang tapi sejak dah busy ni nak gi pun bercinta

D.O.U.B.L.E...S berkata...

tinie aku tak marah la...aku tunggu...coklat oh coklat...

crazy beautiful...
tu la laki siti ni minat sgt ...boleh kata kan tiap2 minggu nak g sana..ikut jela...tapi memang bestla..

ai berkata...

a'ah..uncle belon tu baik sgt. suka tul dia layan bebudak. dia la yg kasi si along buat belon tu ngan dia. x psl2 jadik assistant uncle belon! keh keh..