12-Jan-2009-Sedut..dik sedut

Tadi aku kat office cal adik aku ni tapi dia tak angkat2 tepon...aku ni kakak kan risau la walaupun dia dah kawin naper dia tak angkat tepon..biasa kami ni..selalu tel..kalau aku tak tepon dia..dia mesti tepon aku...(biasala tu kan org tue..risau lebih) tapi aku tahu dia nie..kalau ada masaalah ke,tak sihat ke,sorry la dia nak angkat tepon.tu yang aku risau tu.. ada apa2 yang tak kena ka?adik aku ni dia dari kecik ada penyakit ASMA..sampai la ni..penyakitnya tak hilang2.aku tel adik aku yang belajo kat upm tu tanya dia sebab dia duduk ngan aisyah ni..tapi dia kata dia tak balik lagi..ok.bila aje aku balik dari office aku pun singgahla umah dia jap..umah di ngan umah aku tak la berapa jauh..kata org kentut pun dengar la...sampai je aku kat umah dia..aku tengok dia dah macam nak mati rupanya...dia kata dia tak sihat semput nak g klinik..aku pun bawa la dia g panel clinic dia kat TTDI.sampai klinik jumpa doktor..lepas tu kena la sedut benda alah nie...kata adik aku kalau sedut gas nie..lega la sikit dadanya..tak la susah nak nafas.dik aku rasa elok la ko beli satu letak kat umah ko...senang sikit semput je..sedut......ko tu dik dah la semput..usah banyak2 fikir..tak de sapa yang boleh jaga diri kita melainkan kita je yang kena jaga diri kita sendiri..usah dok buat benda yang bukan2 k.jaga diri elok2.tu la dia..adik aku nie..degil sikit tak mau dengar org cakap.belasah kang baru tau...

2 ulasan:

ai berkata...

Alahaii...siannye Aisyah! len kali kalau apa2 bagitau le kak kakak kau. Kang, jadi apa2 kang..ha..kan susah. U take care ok.. ;(

~eh, dah mcm belog si aiyah lak aku ni. takpe, kau sampaikan pesan aku tu kat dia yek..

Tinie berkata...

adko rupanya..ingat ko tadi men sedut2..
muka samalahhh
teringat plak time nak beranak main sedut2 mintang tu..tapi xder kesan..huhu