-Melaka part ii-jalan2 beli balang...

Aku & aril bawa mak g beli balang....mak biasala kalau anak2 dia balik time nie la nak ambil kesempatan nak g shoping habis2san..maklum la ..mak mentua aku nie tinggal berdua je ngan abah..susah nak keluarkan...kalau nak beli barang pun kirim je ngan jejiran.apa lagi bila dah anak2 balik ..masa nie la mak nak borong habis2san..layannnnn

DESTINASI PERTAMA A & G
menantu hantu..
dimana saja kami pergi mesti gamat...kan aj...(aku suka jalan dgn ko tumbang glamor...)
mai siti bawa bakal tu mak....(biasala bodek mak mentuakan...)
harus......
tunggu mak pilih brg...
mai ai..banyaknya air ko beli aj..ko nak minum ke nak mandi ..?
dah siap ..masa nie ada satu mamat nie dok tengok je aj nie..nak je aku tanya tengok2 apa..tapi harus la kan jalan dgn artis mesti la org tengok.....
beli sabun je ke?
dah habis

DESTINASI KEDUA KLINIK..

dik kasi ubat gatal,ubat migrin,demam & batuk ya...

NIE budak yang ???????????? hehehehhe rahsia la mana boleh kasi tau...
Tunggu ubat..
awat cam gitu ..sabo la ya....
chumel lak ko buat cam gitu aj..(aku je yang tahu hehehehhehe)
adik ipar ku sayang
DESTINASI SETERUSNYA..KEDAI 2 HENGIT & PASAR..

aku g kedai 2 hengit tu nak beli periuk tanahyang mcm mak punya tu aku suka..mak beli kat kedai 2 hengit...aku nak...tapi sayang dah banyak habis dapat la aku dua biji itu pun dah reject..belasah..asalkan aku dapat.
Banyak brg..duit je tak banyak...
mak gigih carikan untuk aku..sayang mak..
jurujual nie pun gigih gak cari...tapi sayang memang dah habis tinggal yg reject2 je...
best ooo boss dia pun dtg gak cari untuk aku...kecuh 1 kedai kakak cantik mau beli hehehehheheh perasaan ku saja...
2 barg 4 hengit...hehehehheheh kecoh 1 kedai beli 4 hengit je..jangan marah ya...(nie riak la sikit dia boss cakap sebab u banyak cantik wa kasi mulah tau...nie bukan aku cakap boss dia cakap..jgn muntah nanti batal posa...)
last g pasar...
cik temah pilih sayur...
aku nak masak sup sayur untuk anak2
itu menantu aku..

beli buah kesukaan ku..MATA KUCING
pulang mari la pulang...hari dah petang..


3 ulasan:

ai berkata...

OOOOOOiiiiii!!

Berjalan kowang kat Alor Gajah tu ye?? Sonoknya aku tengokkk :(
Siap kau! Weekend ni aku plak balik..

Ala, aku tau tu ubat utk si BB kan? kan? huhuhu

D.O.U.B.L.E...S berkata...

ubat si BB ko kan dah kasi..tapi mak tak perasan dia beli lagi nie lagi satu ubat untuk si......??? rahsia..nak tau tanya aj..hehhehehehhe

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery berkata...

Obat apa kah itu ?????
Lalalalalala