22 Nov 2008-Sabtu-OLDTOWN white cofeeee

OLD TOWN SUNWAY DAMANSARA
PRAW MEE-Pagi2 aku dah perkena..
ROTI OLD TOWN yang laki aku dok suka sgt2...
Tapi ada mcm yang tak kena je...naper timah oiiii...
Menikmati white cofee....
Dimana jua mesti nakbergambo...timah...timah...
Anis +AIS COKLAT
ANIS nie dia mekap sendiri tau...bila nak kuar jalan2..walaupun cuma nak g breakfast je...
masa nie dok tengak fikir apa yang nak dimakannya...biasa aku kalau g oldtown aku sika mkn telur separuh masak dia...nie aku cuba pulak praw mee dia.sedap gak....

2 ulasan:

Tinie berkata...

ko ni msti dh trjangkit pnyakit k.ai
suka riak ha..makn sodap22
aku pun nakkkkkkkkkkkkk

D.O.U.B.L.E...S berkata...

boleh...sikit je riak....yang lebih tu menunjuk..hehehehehe...jgn marah