20-NOV -2008-Demammmmmmm..................




Kembali berkerja aku hari nie.....memang aku tak de mood sakit kepala ,selsema ...tapi apakan daya..aku nie kan org PENTING kat dalam office nie so..dtgla jugak aku hari nie..

aku tengah dok fikir apa yang nak kulakukan dlm keadaan kepala sakit nie....kalau la kat umah dah lama aku membongkang ...zzzzzzzzzzzzz.........sebenarnya boss aku nie baik sgt..dia tak kisah apa ku nak buat yang penting keje aku siap...aku nak tido ke nak apa ke suka hati aku .aku suka keje kat sini best gila...boss baik nak mampusssssss...sebab tu la aku korban gak dtg sakit-sakit nie..

7 ulasan:

Tinie berkata...

ciannyer..p la amik mc
dh ujung taun clear kan jer cuti2

D.O.U.B.L.E...S berkata...

ingat nak buat cam tu la..nak tido kat umah bestnya....dah la ujan-ujan nie..tapi sian pulak kat boss aku dia mana boleh aku tak de..

ai berkata...

pucat cam mayat!! :P

Tinie berkata...

tul tu pucat..ngandung kut

D.O.U.B.L.E...S berkata...

Ko jgn tinie.....

D.O.U.B.L.E...S berkata...

kata sakit tu la pasalnya pucat....

Tinie berkata...

ala apa salahnyer ngandung lagi..wakakakak anak kita hampir sebaya jer kan..ko awal skit jer