9-Dec-2008-Wet World

Ayah pun sonok gak main kat sini
Tia dah sama tinggi dgn ibu dah...
bawa anak2 g main kat wet world
Kakak & adik yang dah lama tak jumpa
Tia & Anis

Nie masa tia dtg sini kami g main2 kat wet world ...tak cukup masa nak bawa tia g jalan2 sebabkan esoknya tia dah nak balik...tak pa la tia ..nanti bila2 tia dtg lagi ibu bawa tia jalan2 lagi yek..semuga kita dapat berjumpa lagi macam nie best sangattttttttttttt.

2 ulasan:

ai berkata...

wahhh...ni la tia ye? tingginye!! nampak matang la. walhal sebaya ngan along. huhuhu...mcm tak sangka ni anak hang cik timah! :P

Tinie berkata...

cepat ler ko dpat manantu wei..dah anak dara dh anak ko tu..muka xsama ngan ko..