23-Dec-2008-ANIS DAH 7 TAHUN

*************TERKEJUT TAPI SUKA***************
Malam yang mengembirakan Anis....Bagun dari tido nampak kek..bestnya....yam..yam..yam sebenarnya macam nie cita,hari ni hari lahir dia..aku ni bercadang tak nak la buat apa2 party lagi nak tunggu gaji maklum la..aku nie mkn gaji..hujung2 bulan nie kan faham -faham je la.....tapi adik -adik aku ni sayang sgt kat dia...so buat la kejutan..lepas je m.lang dia balik keje terus dtg umah aku..bawa kek..masa tu dah dekat nak kul 12.. apa lagi Anis pun dah tido .dah kul 12 tu kami g la ramai2 masuk bilik dia..bawa kek ,tutup semua lampu..dia punya la tekejut bercampur gembira.bagun terus tiup lilin..anis-anis.lepas tu apa lagi kami ramai2 makan la kek.aku goreng keropok je..& buat air.tu je party yang tak dirancang.apa pun aku & sam mengucapkan terima kasih kat korang tau..Mak Lang,Imran,UMIE (Yang tak dapat dtg sebab g belojo jauh...(new zeland) badd,adam,gjie,fiza,zai & osman.Aku wakil dari anis pun nak ucapkan terima kasih kat Mak Lang,Uncle imran, Umie ,mak cik badd,Pak su adam,kakak gjie,kakak fiza,kakak zai & abg osman sebab bagi Anis kek & bagi Anis Hadiah Kotak agaib terima kasih.Anis Sayang Semua.

SELAMAT HARI LAHIR DARI AYAH,IBU,M.LANG,UNCLE ,UMIE ,MAK CIK,PAKSU, KAK GJIE,KAK FIZA ,KAK ZAI & ABG OSMAN.

Bagun dari tidur terus tiup Lilin
Berangan la tu...

Chumel ANAK IBU.Ibu tahu ANIS suka sangat kan..


Sedap Kek nie.


Kotak AGAIB...nampak kecil tapi ada banyak brg dlmnya...

Sedapppppp......

Ayah pun dapat gak Anis suap...

Nie la adik beradik aku...gjie,imran, osman..& yang hujung tu adik aku yang paling kecik ADAM.


Nie la Mak anis no 2.Dia sayang sgt kat anis (AISYAH)

MakCik Pun SAYANG anis jugak (badd adik aku yang belajo kat upm tu..doktor vet)


Anis betul2 la suap untuk uncle nie...(adik ipar aku imran-from pakistan)


Kata2 Nasihat dari Mak nye..


Imran nie pun sayang sgt kat dia...dapat dukong..dari uncle.(betuah anak ibu...)


Kata Nasihat dari mak cik la yang paling lama anis dapat..

Paksu pun sayang Anis jugak tau..Belajo pandai2

Ya ALLAH" besaqnya kak aku nie"..sampai tak berapa nampak aku kat belakang nie

Anak pompuan CHE LEM

Adik2 aku nie ptg nampak camera..mcm aku gak

cekak rambut,sepit rambut ,ating2,& yang jauh pensil dari Umie-(New Zeland)

gown putih

Adik AIMAN pun dpat gak dari Umie-selimut


Bukan nya anak je dapat wei...aku pun dapat gak..ni skirt dari sha(kakak aku yang belajo kat newzeland ) untuk aku...Thanks tau belikan i skirt nie.hadiah nie la yang paling mahal sekali dtg naik kapal terbang lagi...maklum la nak kasi kat org yang chumel pakai....(aku la...)hehehehehehe.

3 ulasan:

Tinie berkata...

hehehehhehe
hepi birthday anis..
msti rasa mimpi jer bangun-bangun tiup lilin..

sayang mama papa berkata...

HAPPY BIRTHDAY ANIS SEMOGA DIPANJANGKAN UMUR MURAH REZEKI DI BERI KESIHATAN YG BAIK DAN BELAJAR RAJIN2

ai berkata...

EPPY BESTDAY ANIS!!!!

SEMOGA ANIS MENJADI ANAK YG SOLEHAH & BELAJAR RAJIN2 YE SAYANG..

~w/pon buat party yg ala-ala x dirancang ni. tp nampak meriah beb. musti anis sonok. chumel sungguh gaun princess tu!

~kiss utk anis, dari auntie...muahhh!