Salam Kembali.....

huhuhuhuhu lamanya tak update blog, dah bersawang...ni kisah aku hari sabtu lepas dihari pertunangan ADIK lelaki aku SOLAH...bermacam dugaan dan rintangan akhirnya berjaya gak ko bertunang ya dik..aku doakan ko supaya kekal hingga kejinjang pelamin...INSYALLAH...

awatnya muka cam gitu m.lang oooi

pompuan yang semakin tembammmmmmmmm

harusla laki aku yang memandu.....

uncle bersama anak2nya...

nie adik abah (pak.tam)


mak cik(adik abah) + mak aku+ p.tam (adik abah) + abag zan(abg aku )

nie abag yang atas aku..abg sam...(awat la aku gemuk sgt nie....)

aisha+ abg sham...

kakak ipar ku tersayang..kak mina...menantu paling rajin dlm keluarga aku...

dah sampai dah umah bakal adik ipar .....heheheheh kenduri mcm nak sambut menantu.

hantaran yang dibuat sendiri oleh bakal adik iapr aku...


siap ada tok imam lagi..mcm dah majlis angkat nikah......

sah la bakal menantu che lim & cik yah..

bakal adik ipar ku sayang...cantik ko farah...ayuuuuuuuu

sedondun....mcm dah nak menikah la korang nie....

anak beranak che lim...(cuma che lim je tak dtg..tak sihat)








semuanya selesai alhamdulillah...

kami bertolak balik ke Perak..Singgah jap kat kampung halaman abah best aku suka sgt kampung nie rasa cam tak nak balik je.
hijau bumi ALLAH...









huru hara budak pekan masuk sawah..hehehehehheeh







jejaka himalaya..


mak cik dgn anak cucunya...

best sgt ..nanti kami dtg lagi no..tima kasih makcik sudi masak kat kami..


7 ulasan:

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery berkata...

meriah meriah !!! ade pelamin lagik !!!

Eye_nee berkata...

Mana ko pegi ct oiii...sekali ko masuk balik..tu diah...berjela gambo ko tepek...selamat bertunang buat adik ko yer.....semoga pertunangan ni hingga kejinjang pelamin....

D.O.U.B.L.E...S berkata...

aj..
tu la dianya....dah mcm nak menikah tau...

eye-nee
hehehehhe ada je tapi bz sikit maklum la baru tukar kerja kan....nie pun curi2 tadi pagi upload gambo la nie baru leh publish hehehehee

ai berkata...

huiiiiiiiii!!merih sungguh aih! macam menikah je gamaknya..
cantek adik ipo kau tu. ala2 anak mami.

cantekknye pemandangan sawah bendang..sejuk je mata!

ayoi berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ayoi berkata...

sape lelaki omputih pakai baju melayu tu kak?....*matila soklan larik topik*

D.O.U.B.L.E...S berkata...

k.long...
memamng best la sawah padi tu kak...tu la dah mcm nak menikah je....adik ipar aku tu kacukan pakistan...

ayoi...
itu abag farah ...