KENDURI CUKUR JAMBUL+TAHLIL

Kejadian hari ahad kami anak beranak dijemput hadir ke majlis tahlil + cukur jambul dirumah m.lang di Rawang.harus la kami anak beranak laki bini terjah kesana.


Anis bertudung...

Ibu yang chumel...hehehehheheh perasaan ..

Kami sampai awal ..kenduri pun belum star lagi..tengok mak Biah & k.long dok melayan 2 pengantin tu chumel2 anak ko zaidah....betuah badan dapat kembar..






amanda
amani
untie yang bzzzzzz...

Alahai aiman ko cakap apa dgn anak dara org tu dik...booking ke ?

untie intan yang bzzzzzzz

laki aku yang kelaparan hehehehehehhe




jeles aku tengok korang nieeeeeeee....mcm anak dara...

k.ina+aku le yang gebus+zaidah


sikurus+simontel...

amiennnnnnnnn..kita je yang tahu.


memandang kan awal sampai kena la tolong sikit2 apa yang patut..tak gitu...




sedap2 makanan nya...
tima kasih banyak2 m.lang & family kerana jemput kami anak beranak.

4 ulasan:

☆ lieya latif ☆ berkata...

wah....meriah ko kak.....sonok dpt kumpul2 memeriahkan majlis camni....

kak, aku jatuh hati ngan baby tu....cam budak besar jek tgk...muke pun comel....

A.I berkata...

Mak lang kalau buat kenduri mmg meriah. ngalahkan org nk kawenkan anak! hehehe...murah rezeki dowang anak branak.. (^_^)

Hamzah Ian berkata...

wah.. gmbar sngt2 cun dan menarik.. besor mate budak tu.. haha

♥Azie♥ berkata...

akak ko makin comel la...

baby tue pun comel..anak saper tue..