TQ Hanim...

Aku nak ucapkan berbanyak2 terima kasih kat Hanim mengANUGERAHkan award ni kepada aku...aku sangat2 menghargainya.


Apa nama blog dan kenapa letak nama itu?
~SHAM SITI SEHATI SEJIWA SAYANG SELAMANYA.-Aku letak nama aku & my hubby agar kami sehati sejiwa sayang selamanya sampai mati..(bila korang baca mcm satu doakan kan untuk aku & hubby agar kami sehati sejiwa selamanya)

Apa nama URL blog dan dari mana datangnya idea itu?
shamseat.blogspot.com-
sebenarnya aku nak letak shamsea_t nama gabungan aku dgn hubby tapi salah taip terjadi shamseat.belasah je la...janji ade nama sham siti..

Apa method dalam penulisan anda?

entah..aku suka-suka apa aku nak tulis la kan..tapi aku nie bab mengarang nie tak berapa pandai la..tu yang selalu aku duk masuk gambar je tu..hehehehhe.asal korang faham udahkan..kalau tak faham pun buat-buat je la faham..

Pernah terasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?
Tak pernah..tapi kadang2 tu kemalasan mengupdate..

Pernah ahli keluarga anda baca blog anda?

ada ..siap adik2 aku pun dah berblog.

Apa perasaan anda bila orang kata blog anda buruk sedangkan orang lain kata blog anda cantik?

aku tak kisah apa org nak kata yang penting aku suka cukup..

Bila blog anda diberanakkan?

2008 tak ingat tarikh la..sorry na...

Siapa org pertama yg tahu anda ada blog?
k.long -kakak ipar aku-sebab dia yang ajar aku..

Apa perasaan anda bila ada orang berkata tentang blog anda di sekolah?

puji suka ..mengata tak suka...

Okey lastly..saya nak bagi anugerah award ni kepada mereka2 di bawah:-
liza
baddy'boo

aisyah
dan sapa nak ambil, ambil la...aku nie pemurah...ambil tepek kat blog korang..

2 ulasan:

Hanim berkata...

sama2....

♥Azie♥ berkata...

betul kata kak siti bila kita baca dah jadi 1 doa..moga sehati sejiwa selalu