PELIK2 LA NEGRO NIE...

Pelik2 la negro nie...ehhehehehehehhe layan..
apakah ini
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

jeng..jeng...

tau ke apa.?????

kasut..hehehhehehehe

sedap lak dipakai..hehehehehhe (boleh lak dia pakai keluar ya...)

kalau aku paki pelik tak yek?

tak lama nanti amy lak..jadi cam gitu..heheheheheh (amy bila nak buat rambut cam gitu... aku udah ..heheheheheh)

6 ulasan:

baddyboo berkata...

pelik betui...nak kena report dekat jabatan haiwan ni...sure minah ni dah bunuh seekor binatang berbulu panjang utk sebuah kasut...heheheh

~~ciklinn~~ berkata...

akk dorang ni satu opis dgn akk ker? huhuhu
kulit binatang apalah yg drg buat kasut tu yerk?

D.O.U.B.L.E...S berkata...

baddy..
kulit kuda tau dia kata...

ciklinn..
a'ah..diorg satu opis...tu kulit kuda..hehehehhehe lawakkan..

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery berkata...

Kak CT...ko tau adikmu ini exotik...leh request satu kasut mcm tu utk kite ... lalalalalala
siyus ni tau !!!!

Aku A-Z-Z-U berkata...

haha, CT, sedap mulut ko je panggil dorang ni Negroe. itu perkataan paling dorang benci tu...jgn smpi tersebut depan muka dorang sudah, kang dorang igt kau racist plak ;D

D.O.U.B.L.E...S berkata...

aj..
nanti aku pesan kat dia..

k.azzu..
hehehehehhehe.negroe...diaorg ok..gilo2 mcm aku gak kak..aku sebut selamba je dgn diorg ..LARIKKKKKKKKKKKKKKKK