Hujung minggu- GENTING -part 1

Salam...hai kawan2 ku sayang apa kabar semua...harap2 korang semuanya sihat2 belaka...aku nie jap tengelam ...jap timbul cam gitu le...hehehheheheh bukan apa kadang2 tu bz..kadang tu tak der mood nak update..kadang2 tu malas...mcm2 ada le aku nie....so..nie aku nak cita sikit le...hujung minggu kami anak beranak g makan angin..ke GENTING HIGHLAND.Gigih aku pagi2 dah bangun siapkan bekalan..entah le dah tak tahu apa lagi aku nak cita jom layan gambo je la....layannnnn.

Anak dara aku yang sgt happy dapat jalan2

anak jantan aku juga.....

ayah ibu juga happy....

Menuju puncak....

kami naik kete sampai separuh je ...lepas tu sambut naik cable car...

dah sampai stesen cable car...JOM..

kami sampai awal pagi..kat stesen cable car...tapi pagi2 pun dah ramai tau...beratur panjang.

panjang beratur..tunggu cable car


aiman naper cam gitu lak....

dah naik cable car.....hehehhehehe (gayat wei...takut aku...)

aiman pun gayat gak...dia pun petama kali naik..dulu dia pernah gak naik tap[i masa umur dia 4 bulan...masa kami g langkawi...
anak dara aku langsung tak der perasaan dia berani sgt...aduiiiiiiii



awat muka ko camgitu anis ooiiii...(wajah keriangan)

lalallalalalallalal dah sampai dah kat atas....

menuju ketempat dituju.....

Dah sampai kat sini dulu tau...nanti aku cita lagi masa kami bergumbira disana...

4 ulasan:

A.I berkata...

sronoknya dpt naik atas.. (^_^)
tp, tang beratur tu yg tak sanggup tu..

☆ lieya latif ☆ berkata...

WAH BEST KAK KO gi genting yeak....sonok anak2 ko pi jalan2....lieya kalo gi sane mmg drive sampai ke atas....naik cable tu aku takut sikit ar kak....gayat aku nie heheehehehe....

rileks jek laki ko pakai tshirt, kalo aku dah menggigil tu kak heeheheh

D.O.U.B.L.E...S berkata...

K.LONG...
Tu la best kalau kita dapat pie semua kan??bila2 kita g semua nak.

lieya..
aku pun gayat gak..tapi laki aku malas nak drive sampai ke atas...tak berapa sejuk la masa kami g tu...heheheheh anak2 aku apa lagi suka teramat...

♥Azie♥ berkata...

bestnyer ...akak g bercuti di tempat sejuk