31-03-2010-Taska AISYAH J

Taska nie adik aku yang punya ....AISYAH J..heheehehe..aku nie tolong pie buat kecoh je.. tengok apa yang patut...dia yang full incharge kat sana...taska dia nie kat area kota damansara ..sapa2 yang tinggal kat kota damansara yang nak hantar anak pie taska dia boleh le....harga boleh dirunding..hehehhehehe layannnnnnn

bilik baby..
cikgu aisyah layan anak2

diam le cikgu bising le mulut cikgu nie...

faris ...

suka alya..

yasmin + faris...

budak noty

yasmin

adam


fatin

wafi

balqis

nie adik wafi ,tak ingat nama ..

manja budak2 nie dgn aisyah..(cepat le nanti ko dapat baby dik)
nie adik beradik tau faris & fatin
sekian jumpa lagiiiiiiiiiiiii...

8 ulasan:

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery berkata...

fuyooooooo...caya r kak aishah...gd luck ek
kalu nk tukang ajar extra,boleh r roger kite...lololololo

D.O.U.B.L.E...S berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
♥Azie♥ berkata...

dkt mn akak leh azie hntr

kasihatie berkata...

meriahnyer nursery...

☆ lieya latif ☆ berkata...

org yg berjiwa penyayang dan sabar mmg boleh bukak pusat jagaan nie...lieya respek dgn org yg leh tahan ngan karenah budak2 ramai2 camni.....

CRAZYBEAUTIFUL88 berkata...

banyak buai yang tergantung

T.u.Y.a berkata...

salam kak cT..
best ek dapat buka bisness sendiri..
Tuya pun ade cecita nak bukan tadika,tapi tggu abis study dulu la..wat side income..hehehe..

Good luck utk kak aisyah..

A.I berkata...

BRAVO utk aisha..aku doakan yg terbaik utk dia. Insyaallah, berkat makin dekat ngan bebudak ni, lepas ni boleh la ada anak sendiri pulak.. (^_^) amin....