Malam new Year...

Tiap2 tahun kalau new year kami anak beranak mesti g the curve tengok bunga api..tapi tahun nie kami tengok bunga api kat atas bukit berdekatan dgn gaint tu je..nak g the curve jem sgt..layan je kat bukit tu ..

cantik bunga api nya...

kusyuknya anak sapa la tu...

aiman takut tengok bunga api ...

ramai gak org kat sini...

5 ulasan:

♥Azie♥ berkata...

ramainya...mmg jem kan akak

T.u.Y.a berkata...

Tuya x kuor mana2 pun kak..
tengok tv je..kat area umah Tuya ni pun deorg ade gak bakar bunga api..ngintai2 je la ikut tgkap..hehehh..

☆ lieya latif ☆ berkata...

rajin ko kak gi tgk bunge api...lieya plak nak tgk gak, tapi dari balkoni umah jek....sekali thaun ni kat putrajaya takde plak bunge api....takde bajet ke ape...penat kiteorg tgu kat balkoni umah hhuhuhuu

Norry berkata...

Waa...siap kuar malam tahun baru, saya duk umah je......anyway salam kenal

A.I berkata...

Sonok plak aku tgk..aku xde nyambut pon. ms tu dah smp kt melaka, lupa plak aku nk tgg tgk bunga api. ngeeeeeeeee